Vendégkönyv :: Hotel Silverine Lake Resort

Vendégkönyv

Vendégvélemény

Kedves Krisztina,

Engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem kollégáinak és Önnek is az évfordulós vacsoránk megszervezését és lebonyolítását.

Minden olyan volt, ahogy elképzeltem. Tökéletesen éreztük a figyelmet, a profizmust az Önök részéről. Igazi, elegáns vendéglátásban volt részünk. A terítés gyönyörű volt, az ételek finomak és izgalmas látványt nyújtottak. A vendéglátó kollégák kedvesek és empatikusak voltak.

Sikerült emlékezetessé tenni az évfordulónkat, nagyon köszönöm!

Még egyszer nagyon köszönöm Önöknek a péntek estét,

Titanilla


Kedves Bolla Nikolett!

Ez úton is szeretném megköszönni segítőkész közreműködését az Állandó Magyar-Horvát Vízgazdálkodási Bizottság XIX ülésszaka lebonyolításában. Mind a horvát mind a magyar delegáció tagjai jól érezték magukat. A munkafeltételek, a szállás és az ellátás is kifogástalan volt. A ház ajándékát pedig külön köszönöm a magam és a delegációk tagjai nevében is.

Üdvözlettel:
Nagyné Sós Ida

2016.05.27.


Kedves Nikolett!

Köszönjük szépen, elégedettek vagyunk szállodájukkal. Remek helyen, finom ételekkel, tiszta helyiségekkel és megfelelő felszerelésekkel rendelkezik. Összességében mindennel meg vagyunk elégedve! Köszönjük szépen!

Köszönettel,
Viktória Csallos
Marketing Manager for Incontinence Products
INCO Division
HARTMANN-RICO Hungária Kft.

2016.05.11.


Nagyon jól éreztük magunkat.
A wellnes szolgáltatással, személyzettel és a reggelivel teljesen meg voltunk elégedve! Köszönjük

dr. Csóka Gabriella (Nick)
2015.03.24.


Egyszerűen fantasztikus volt, teljesen feltöltődtünk. A szakácsnak külön puszi, mert isteni volt minden :-) köszönjük

Bori (Agárd)
2015.03.20.


Nagyon jól éreztük magunkat mindenki nagyon kedves és barátságos rend tisztaság mindenhol.csak ajánlani tudom mindenkinek.

Zozi (Pécs)
2015.03.20.


Nagyon szuper volt a szàlloda,finomak voltak az ételek,nagyon jól éreztük magunkat és màskor is szeretnénk mèg visszajönni :)

Barta Vivien (szolnok)
2015.03.19 - 9:47:27


Kedves Vezetőség!

Az Önöknél eltöltött három nap alatt a szálloda teljes személyzete odaadó és figyelmes kiszolgálásban részesített bennünket. Külön köszönet a főszakács Úrnak a finom ételekért, valamint az étterem dolgozóinak a figyelmes munkájukért.
A pihenésünk gondtalanságáért csak köszönettel tartozunk Önöknek.

Tisztelettel: Klement Zoltán
Klement Zoltán (Monor)
2015.01.17.


Tisztelt Vezetösèg!

A mai napon èrt vèget 4 napig tartó felejthetetlen telelèsem amit a fèrjemmel együtt töltöttem el az Önök szàllodàjàban.Ezúton szeretnènk kifejezni köszönetünket minden dolgozójuknak, hogy hozzàjarultak ahhoz, hogy pihenèsünk mindenegyes perce tökèletessè vàljon.Külön köszönet a Sèf Úrnak!
Nyàron biztosan visszatèrünk Önökhöz, de akkor màr a teljes csalàddal ,hogy megismerjèk ezt a csodàlatos szàllodàt ès vàrost!

Eröss Attilànè (Miskolc)
2015.01.08.


Kedves Vezetőség!

A szálloda iránt érzett szeretetemet és csodálatomat szeretném kifejezni a következő mondataimban. Immár második éve térek vissza és mindkét alkalommal otthonosság, kényelem és a személyzet gondoskodó vendégszeretete fogadott. Minden egyes személyzeti tag belopta magát a szívembe a portásokon keresztül, a szobalányokon és a segítőkész pincéreken át, a bohókás és rendkívül vendégszerető főszakácsig, aki a vacsorákat tette felejthetetlenné.
Emellett pompás látni, ahogy egy ilyen remek szálloda is folyamatosan újul. Külön köszönet a változatos süteménykínálatig, amelyet legutóbbi, ez évi látogatásom alatt tapasztalhattam. Legelső ittlétem alkalmával is remekül éreztem magam, de a szállodához tartozó kávézónak, annak süteménykínálatának és a vacsorák alkalmával felkínált desszerteknek a svédasztalon sikerült még jobb benyomást kelteniük bennem.
Biztosan visszatérek!

Dávid (Debrecen)
2014.11.20.


Tisztelt Hotel!

Ezen a héten töltöttem három napot Önöknél,ami igazán remek volt. Sőt, kifogástalan! Pihenni mentem,kikapcsolódni és csak a gondolataimmal lenni. Ehhez ott abszolút mindent megkaptam, hogy sikerüljön!
Gyönyörű Balatonra néző,tiszta és szép szobát,olyan szolgáltatásokat,amelyek segítettek a relaxálásban,nyugalmat,egyszóval mindent,amire vágytam! Mindennel maximálisan elégedett voltam. Külön dicséret és elismerés a Séf Úrnak! Isteni ételeiből minden alkalommal segített válogatni! Ajánlása , a figyelmessége,a vendég -és emberszeretete külön jókedvre derített minden nap! Szebbé tette a reggeleimet és az estéimet! A wellness rész egész egyszerűen pazar,nem tudok mást mondani,
Vissza fogok még térni!

Üdvözlettel ,
Naszvadi Rita (Budapest )
2014.10.12.


Kedves Hotel!


Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen már sok szép szállodában nyaraltam.
Idén is nagy izgalommal keresgéltünk, hogy olyan helyet találjunk, ami megfelel az eddigi magas mércének. Amint beléptünk a szállodába, tudtam, hogy jól választottunk. Gyönyörű a szálloda, a szoba, az étterem, a wellness. Mindenki nagyon kedves és rendkívül figyelmes.
Az ételek valami FANTASZTIKUSAK!!!! Köszönjük a finom vacsorákat!
Négy feledhetetlen napot töltöttünk Önöknél, ami emlékezetes marad egy életre. Hiszen az utolsó este, amikor már azt hittem nem lehet tovább fokozni ezt a sok szépet, ebben a csodás környezetben, a szobánk teraszán gyertyafényben megkérték a kezemet....

Köszönünk mindent! Még biztosan visszatérünk.
Szántó Melinda (Budapest)
2014.06.09.


Kerdves Vendéglátók!

Feleséggemmel 1 éjszakát töltöttünk a hotelben. Kedvességük, szolgálatkészségük,lenyűgöző. Nyugalom és béke érzése töltött el bennünket ott létünk egész ideje alatt. Köszönjük.

Orcsik Sándor (Szeged)
2014.06.02.


Kedves Hotel!

Többször voltunk már Önöknél, de ez a változás, amit a 3 nap alatt tapasztaltunk- nagyon pozitív:) A szálloda összes dolgozójának köszönet a kedvességért, a figyelmességért, a mosolyokért. Mindenkinek volt egy kedves szava, mosolya hozzánk, különösen a séf úr kommentje volt élményszerű a vacsora alatt. Köszönet érte!

Hajnalka és Ferenc(Diósd)

2014.05.28.


Kedves Dolgozók!

Köszönjük a szépen a VENDÉGLÁTÁST, mert amit kaptunk az igazán az volt.
Folyamatosan meglepődtünk a kiszolgálás minőségén, a kedvességen és az ételek ízein, finomságán.
Régen voltam ilyen barátságos és remek hotelben.
Köszönjük szépen. Sok sikert kívánunk!

Balázs (Budapest)
2014.05.14.


Tisztelt Hotel!
Mi ugyan csak egy éjszakát töltöttünk Önöknél, mert egy bringatúra állomása volt B.füred, de nagyon kellemes csalódás ért minket. A hotel személyzetének kedvessége, segítőkészsége páratlan. Külön kiemelném, a Séf Úr figyelmességét. Mivel utolsó vendégek voltunk a vacsoránál, így már nem nagyon volt választék a svédasztalnál, minden kérés nélkül felajánlotta, hogy elkészítik, amit szeretnénk. Olyan finom vacsorát kaptunk, amit elképzeltünk...sőt...!! Köszönjük szépen! 4 éves gyermekünkkel is mindenki nagyon kedves volt. A szálloda berendezése, wellness része is nagyon tetszett!
Még egészen biztos, hogy visszatérünk!!!

Steigerwald Henrietta (Siófok)
2014.05.11.


Traumhafte Ferien am Balaton

Wir, 2 Erwachsene und 3 Kinder im Alter von 4, 9 und 10 Jahren, haben im April eine Woche Ferien im wundervollen Hotel verbracht. Für jeden war etwas dabei: Carla liebt die Pferde und das Ponyreiten, Laurin ging täglich Fischen, Lorena schätzte das Schwimmen im Aussen- und Innenpool, Mama genoss das feine Essen und Papa entspannte sich im geschmackvollen Wellnessbereich. Unsere Wünsche wurden voll und ganz erfüllt. Die Zimmer waren sauber und stilvoll eingerichtet. Die Aussicht vom Balkon über den Balaton war wundervoll. Das Personal sehr zuvorkommend und nett. Auch die Landschaft, die Natur und die Kultur rund um den Balaton hat viel zu bieten. So war für jede \\\"Altersklasse\\\" immer etwas dabei.
Vielen Dank für den angenehmen Aufenthalt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Frischknecht Kast (Schweiz)
2014.04.19.


Köszönet a személyzetnek, mert ilyen készséges kiszolgálást és hozzáállást kevés helyen tapasztaltunk. Két kisgyermekkel érkeztünk, nagyon élvezték és mindenki nagyon kedves volt velük. Kedves szakács Úr! Köszönjük a nagyon finom ételeket, a legényfogó leves...hm isteni finom volt! Bőséges reggeli, vacsora, szóval nagyon elegedettek vagyunk a szallodaval! Még visszajövünk, csak bírja a lift a kiképzését:)!

Bogos család (Zomba)
2014.04.19.


Tisztelt Hotel!

Igazgató, Recepciósok, Pincérek, Szobaasszonyok de legfőképpen ...András a SÉF!
Nagyon szép 8 napot töltöttünk Önöknél és csak a legnagyobb dicsérettel tudunk beszélni, írni az Önök tevékenységéről. Minden a helyén volt, mindenki a legjobb formáját hozta, udvariasak, kedvesek, mosolygósak..szóval ahogy ezt kell csinálni egy olyan cégnél, ahol a vendég kell, hogy az első legyen.
Minden vendég szereti, ha figyelnek rá. Minden vendég szereti, ha kedvesek hozzá. Minden vendég pihenni megy egy szállodába -legtöbbször, kivéve, ha dolgozik és csak éjszakai szállást kért- a lényeg az, hogy a pihenésen, annak körülményein van a hangsúly.Ezt Önök biztosítani tudták nekünk és szerintünk másoknak is. Sok mosolygós, vidám emberrel találkoztunk a szállodában.
De a legnagyobb attrakció azért ...András a SÉF volt számunkra, de bízom benne, hogy más is így vélekedett. Minden esti étkezésnél készségesen válaszolt, ajánlott, kis vagy nagy adagot, tájékoztatott mi miből készült, receptúrákat mondott, a különböző étkek ízvilágába kalauzolt bennünket ..egyszóval zseniális volt. Gratulálunk az Igazgatóságnak, jól választott SÉF-et. Sok vendéget kívánunk Önöknek. Mindenkinek további jó erőt, egészséget, sok vendéget, jó munkahelyi vezetőket kívánunk, Kőszegről, tisztelettel a Bakos Házaspár.

Bakos Házaspár (Paks)
2014.01.21.


Kedves dolgozók!

Az év utolsó napjait töltöttük a Hotelben és élveztük az Önök kedves és barátságos vendéglátását, szolgáltatásait. Feledhetetlen napokban volt részünk amihez nagy mértékben hozzájárult a pincérek mérhetetlenül mosolygós kedvessége és a szakácsok finoman elkészített ételválasztéka. Külön szeretném megköszönni Kovács Attila Úrnak a páratlan figyelmességét, kedvességét amit felénk és a többi vendég felé tanúsított.
Kiváló csapat, itt kezdődik a barátságos szálloda!
Elmondhatjuk, hogy az Önök szállodájában nekünk már vannak barátaink és örömmel térünk majd vissza.
További sok sikert kívánunk Önöknek és mielőbbi viszont látásra!

Lányi Margó (Budapest)
2014.01.03.


Először jártunk a Hotelben és muszáj megjegyeznem, hogy minden elképzelésünket felül múlta az ott tapasztalt élmény amiben részünk volt.
Több, jó szállodában jártunk már de régen szembesültünk így a 4 csillagnak megfelelő személyzettel illetve szolgáltatásokkal.Kitűnő szakmai személyzet és felkészültség minden részlegen. Ajánlom mindenkinek! Mi visszatérünk.
Tisztelettel.:
G. Sándor Kalocsa)
2013.12.12.


Tisztelt HOTEL!

Nem véletlenül írtam a szálloda nevét csupa nagybetűvel.
Amilyen vendéglátásban volt múlt héten részünk Önöknél, az minden elismerést megérdemel. Az udvarias személyzettől kezdve az egész milliőn keresztül a házias csúcsgasztronómiáig méltó hírét viszik a gyönyörű Balatonfürednek.
Köszönjük, hogy Önöknél pihenhettünk.
Tisztelettel
Judit és István


Csodálatos néhány napot töltöttünk itt. A szálloda színvonala kiemelkedő, a wellness részleg csodálatos, és külön elismerésünk a chef-nek az ételek nagyon finomak és választékosak voltak,. A személyzet kedves, figyelmes, szóval köszönjük mindenkinek, aki itt dolgozik. Ha lehetőségünk lesz még jövünk.

Rozs Anita (Nagykanizsa)
2013.11.08.


Tisztelt Recepció !

Kérem Önöket, hogy az illetékes Hölgyek és Urak részére továbbítsák alábbi megjegyzésemet.
Az elmúlt napokban volt szerencsém - kedves feleségemmel együtt- az Önök szállodájában tölteni néhány napot.
Ezzel kapcsolatban szeretnénk elismerésünket kifejezni a megtapasztalt konyhaművészet, továbbá
az éttermi és szállodai kiszolgáló személyzet munkájának színvonala irányában.
Köszönjük, és jó egészséget kívánunk Önöknek.
üdvözlettel
Botos Ferenc (Budapest)
2013.10.12.


Szakmámból kifolyólag az elmúlt 15 évben beutaztam szinte az egész világot, ennek megfelelően sok-sok szállodában megfordultam már.. Balatonfüredre pihenni érkeztem és lenyűgözött az az európai színvonalú Hotel és környék, ami itt fogadott. Lakosztályunkból csodálatos panoráma nyílt, a berendezés pazar volt, az éttermek és kávézók is mind-mind kulturáltak, igényesek. Barátaimat is ha csak tehetem, ide csábítom. További szép sikereket kívánok!!

Falvai Zsuzsanna (Győr)
2013.03.10.


Mi már két alkalommal is pihentünk a szállodában, és teljesen meg voltunk elégedve!Barátságos volt a kiszolgálás, a szobák tiszták, a wellness-részleg szintén, a konyha kifogástalan és nagyon bőséges a választék!Pici gyermekkel voltunk mindkét alkalommal, és őt illetően is nagyon rugalmasak voltak!!
Csak jó véleményt tudok írni, és biztosan visszatérünk még!!!

Tiriczné Haskó Erika (Kiskőrös)
2013.01.17.


Köszönjük szépen a kedves vendéglátást,a szolgáltatások magas színvonalát.
Nagyon jól éreztük magunkat.
Horváth Szilárd (Szombathely)
2012.12.30.


Köszönjük szépen a rendkívül barátságos kiszolgálást, amit az elmúlt 4 napban kaptunk. Különös tekintettel a rendkívül kritikus Anyukám nevében, aki csak nehezen talált belekötni valót a nyújtott szolgáltatásokban :-)
Élveztük a wellness-t, az étkezéseket, a kellemes hangulatú délutáni forralt borozásokat és a télen is kifogástalan balatonfüredi hangulatot!
Nem túl kellemes magánéleti változások következtében döntöttünk úgy, hogy hárman lányok együtt, az otthonunktól távol töltjük 2012-ben a Karácsonyt - és nagyon jól éreztük magunkat.
Jövünk máskor is! :)
Üdvözlettel,
Markovics Mária (&Markovics Sándorné&Markovics Laura)(Budapest)

2012.12.26.


Nem csak a csodálatos kilátás varázsolt el minket és a patinás, csalódást sosem okozó Balatonfüred. Varázslatos pár napot töltöttünk a Hotelben! A hotel kifogástalanul tiszta, a szobák, a wellness-rész egyaránt, a konyha felülmúlhatatlan a választékával és kiváló minőségével, a felszolgálók figyelmessége, kedvessége páratlan. Csak gratulálni tudunk a szervezettségért, a szívvel végzett kitűnő munkáért az Önök munkacsapatának! Hálásak vagyunk a jó játszótérért és a kis babaszobáért is. Példaértékú a mosolygó személyzet a mai Magyarországon...
Szóval, jövünk még!!!
.... és még el ne felejtsem, Róza baba nagyon köszöni, hogy kapott -vasárnap Füreden beszerezhetetlen - száraz kifliket az étteremben és így még a hattyúkat is meg tudtuk etetni búcsúzóul...
Üdvözlettel és tisztelettel:
Imrei család

Imrei Gábor, Nagy Boglárka, a nagymama és Róza baba (Budapest/Nagytétény)
2012.10.12.


Teljesen meg vagyunk elégedve a szállodával, akár az 5 csillagos kategóriát is kiérdemelhetné. Kiváló szolgáltatások, kiváló kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A legjobb hely egy kellemes kikapcsolódáshoz.

Kerekes Alíz (Dunaújváros)
2012.09.23.


FELEJTHETETLEN NÉGY NAPOT TÖLTÖTTÜNK AZ ÖNÖK SZÁLLODÁJÁBAN, A KISZOLGÁLÁS PAZAR VOLT. KÜLÖN KIEMELNÉM A FELSZOLGÁLÓK MUNKÁJÁT, KEDVESSÉGÉT,CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.

NÉMETH BALÁZS (RÉPCELAK)
2012.08.30.


A szállodával maximálisan meg voltunk elégedve. Mindenki nagyon kedves, udvarias volt. Teljesen otthon érezhettük magunkat. Az első pillanattól az utolsóig érezhető volt, hogy a vendég az első. Egy problémánk volt csak, hogy kevés időre mentünk, így nem tudtunk kihasználni minden szolgáltatást. Köszönjük! Az egri lányok :-)

Tóth Mária (Eger)
2012.08.26.


Köszönjük a szívélyes vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Minden szolgáltatásukkal meg voltunk elégedve. A kinti wellness egyszerűen csodálatos, a személyzet jól felkészült, udvarias. Főleg a recepción dolgozó szőke hölgy nagyon kedves volt velünk, minden szállodába ilyen dolgozók kellenének: kedvesek, csinosak ,mosolygósak. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek és biztosan visszatérünk :-) Polgár család

Polgár Levente (Budapest)
2012.06.23.


Az elhelyezkedés és az interneten látott gyönyörű fotók miatt esett a választásunk a szállodára. Teljes mértékben olyan színvonalú szolgáltatásokban volt részünk, amit az ember elvárhat egy négy csillagos szállodától. A személyzet nagyon kedves, udvarias és segítőkész. Az ételválaszték bőséges és változatos. Gyönyörű napsütéses időt fogtunk ki, szerencsénkre a szabadtéri medencéket is élvezhettük. A vízpart közelsége és az esti naplemente még szebbé varázsolta az esténket. Fantasztikus élményekben volt részünk, biztos, hogy visszatérünk még a nyár folyamán!

Szabó Katalin (Várpalota)
2012.06.21.


A szálloda szolgálatatásaival elégedettek vagyunk. A személyzet nagyon segítőkész, udvarias. Az étteremben a felszolgálók külön figyelmesek! A kilátás gyönyörű, a szobák tiszták.
(A teraszon festés lenne szükséges, és szúnyogháló vagy más megoldás a "bogarak" elleni védekezés miatt.)
Köszönjük a szép hétvégét, jól éreztük magunkat, visszatérünk! Pál Andrea és Pál Róbert

Pál Andrea (Gór)
2012.05.29.