Szobák :: Hotel Silverine Lake Resort

Szobák

A min. 24 m2-es erkélyes, kétágyas szobák a hangulatos mediterrán udvarra vagy éttermünk terasza felett a kültéri wellness részlegre néznek. Premium erkélyes szobáink maximum 1 db babaággyal bővíthető légkondicionált egységek, melyek hajszárítóval, televízióval, telefonnal, minibárral, vízforralóval, felszereltek, valamint teljes körű felújításon estek át 2020 áprilisában. A szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

bővebben

A min. 24 m2-es erkélyes, kétágyas szobák részleges balatoni panorámával rendelkeznek. Premium rész-panorámás szobáink maximum 1 db babaággyal bővíthető légkondicionált egységek, melyek hajszárítóval, televízióval, telefonnal, minibárral, vízforralóval, felszereltek, valamint teljes körű felújításon estek át 2020 áprilisában. A szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

bővebben

A min. 24 m2-es erkélyes szobákból teljes panoráma nyílik a Balatonra, a Tihanyi - félszigetre és a hajókikötőre. Panorámás, kétágyas szobáink légkondicionált, hajszárítóval, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel felszerelt rendkívül igényes egységek, melyekben 1 db babaágy elhelyezhető. A szobák teljes körű felújításon estek át 2020 tavaszán.

bővebben

A min. 65 m2-es teraszos lakosztályokból rész - panoráma nyílik a Balatonra, a Tihanyi-félszigetre, a déli partra és a balatonfüredi hajókikötőre.

bővebben

A min. 65 m2-es teraszos lakosztályokból teljes panoráma nyílik a Balatonra, a Tihanyi-félszigetre, a déli partra és a balatonfüredi hajókikötőre.

bővebben

A cca. 40 m2-es premium lakosztályunk 2020 tavaszán teljes körű felújításon esett át. A teraszos lakosztályból részleges panoráma nyílik a Balatonra, a déli partra és a balatonfüredi hajókikötőre. A két helyiségből álló lakosztály légkondicionálóval, hajszárítóval, televízióval, telefonnal, vízforralóval, széffel, minibárral valamint egyedi borhűtővel, bárpulttal felszerelt lakosztály. A lakosztályban egy franciaágyas hálószoba, valamint nappali található. A nappaliban 2 fő részére ágyazható kanapé található, így a lakosztály maximum 4 fő részére foglalható.

bővebben

Min. 24 m2-es loggiás szobák, melyek pótágyazhatók, légkondicionáltak, hajszárítóval, televízióval, telefonnal, minibárral, vízforralóval és széffel felszereltek. Standard szobáinkat a szálloda eredeti designja szerint rendeztük be. A szobák a mindig pezsgő Zákonyi Ferenc sétányra néznek és erkély nélküliek. „Classic” kategóriájú kétágyas szobáink a szálloda központi fekvése és a közelben található szórakozóhelyek miatt a nyári időszakban a megszokottnál zajosabbak lehetnek. A szobatípus kiválasztásánál kérjük, vegyék ezt figyelembe!

bővebben

A min. 25m2-es erkélyes szobák között a hangulatos mediterrán udvarra, valamint a Zákonyi Ferenc sétányra néző kétágyas pótágyazható, légkondicionált, hajszárítóval, televízióval, telefonnal, minibárral, vízforralóval, széffel felszerelt szobákat találunk.

bővebben