Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Vendégünk!

Ezúton szeretnénk biztosítani Önt afelől, hogy bár szállodánk átmenetileg szünetelteti működését, foglalásával minden rendben van.

Ezzel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást szeretnénk megosztani Önnel:

- A jelenlegi helyzetre való tekintettel lehetősége van foglalásának időpontját módosítani. Kérését természetesen rugalmasan kezeljük, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a sales.balaton@silverinelake.hu e-mail címen, megháláljuk hűségét!

- Ha ajándékutalvánnyal, voucherrel rendelkezik, melynek határideje 2020. tavaszán lejárna, azok határidejét 2020. december 23-ig automatikusan meghosszabbítottuk az azon szereplő, eredeti felhasználási feltételeket figyelembe véve. A felhasználással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon kollégáinkhoz.

- Amennyiben ebben a bizonytalan helyzetben a foglalás lemondása mellett döntene, és nem élne jelenleg az időpont módosítás lehetőségével, azonban a foglalásához befizetett előleg tartozik, úgy annak összegét értékutalvány formájában eljuttatjuk Önnek, melyet egy jövőbeli foglaláskor fel tud majd használni, a kiállítás dátumától számított 1 éven belül.

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, éljen inkább foglalásának módosításával, támogassa a belföldi turizmust és szállodánkat hűségével, melyet a Hotel Silverine Lake Resort a későbbiekben meghálál Önnek.

Szállodánkban tovább zajlanak a felújítási munkálatok, hogy néhány hét múlva megújult környezetbe térhessenek vissza hozzánk.

Értékesítő – rezervációs munkatársaink továbbra is készséggel áll a rendelkezésükre.

Felmerülő kérésük, kérdésük esetén forduljanak hozzánk bizalommal!

Bízva a mielőbbi személyes találkozásban, jó egészséget kívánunk!

Hotel Silverine Lake Resort csapata