Szobák

Tekintse meg szobáinkat

A Hotel Silverine Lake Resort****Superior egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek.
Természetes anyagokból építkező szállodánk tökéletesen illeszkedik a különleges környezetbe. Egyik oldalán európai-szintű sétány, színes ember-kavalkád, míg másik felén a változásaiban is változatlan, állandó és örök természet. Pannon szerénységű domboldalak a túlparton, sejtelmes nádasok, titokzatos víztükör…

Kedvére válogathat négycsillagos hotelszobáink között. A legmagasabb színvonalú szállás lehetőségként kínált balatoni panorámás luxus kényelemért, próbálja ki lakosztályunkat!

Kínálatunk 56 kétágyas szoba. 4 db standard erkély nélküli, 21 db erkélyes, nem panorámás szoba, melyből 19 db classic erkélyes és 12 db premium, felújított szoba. Rendelkezünk panorámás szobákkal is: részleges panorámával 5 db classic illetve 5 db premium felújított szobánk rendelkezik, valamint további 11 db premium, teljes panorámás, teljes körűen felújított szoba is rendelkezésre áll. 9 db lakosztályunk közül 1 db premium lakosztály felújításon esett át. 3 db classic rész-panorámás lakosztály mellett 5 db teljes panorámás lakosztály.