2016-BAN ISMÉT WORLD TRAVEL AWARDS DÍJ! :: Hotel Silverine Lake Resort

2016-BAN ISMÉT WORLD TRAVEL AWARDS DÍJ!

Huszonharmadik alkalommal hirdették ki a World Travel Awards díj nyerteseit, melyek közt idén is 9 hazai szálloda szerepel. A 2016-os európai díjátadó gála helyszíne a szardíniai Forte Village Resort volt.

A turisztikai szakma Oscarjaként emlegetett díj a lehető legnagyobb szakmai eredménynek számit, s megszerzése fontos presztízsértékkel bír.

A World Travel Awards programot 1993-ban Graham E. Cooke alapította, abból a célból, hogy a turizmus területén tevékenykedő kiválóságokat feltérképezzék és jutalmazzák, inspirálva ezzel a többi szakembert termékei és szolgáltatásai színvonalának folyamatos emelésére. A WTA azóta világszerte elismertté vált, az utazás és a turizmus legrangosabb díjává fejlődött.

Európa legjobb utazási márkáinak idősebb képviselői azért vesznek részt a WTA gálaesten, hogy megnyerjék az iparág leginkább áhított elismerését. A program globálisan keresi a világ legjobb utazási márkáit, olyan területi egységeket is beleértve, mint Dubai, Ecuador és Anguilla. Évente több, mint 5000 utazási szervezet nevez be a versenyre.

Az első ünnepségre 1994-ben Hollywoodban került sor, azóta a WTA minden évben megrendezi az eseményt. 2007-ben a WTA Grand Tour néven elindította a minden évben megrendezésre kerülő, öt kontinenset érintő regionális ünnepségeit, amelyeken keresztül a nyertesek eljutnak a WTA Nagy Fináléjába.

A regionális események a következő területeket ölelik fel: Ázsia és Ausztrália, Afrika és az Indiai-óceán térsége, Karib-tenger térsége és Amerika, Európa és Közel-Kelet. A díjátadás három szintű, a díjak országos, regionális és világ szinten kerülnek átadásra, több száz kategóriában. A zsűrit turisztikai szakemberek és a közönség alkotja. A szállodák március 31-ig

nevezhetnek a versenyre, ezt követően a World Travel Awards weboldalán lehet szavazni a versenyzőkre.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2011-es és 2012-es év után, immáron harmadik alkalommal szállodánk a Hotel Silverine Lake Resort****superior Wellness & Konferencia Szálloda lett „Magyarország Vezető Resort Szállodája”.

Az idei évben díjazottak sorában szállodánk a Resort kategóriában nyert díjat.

Hungary's Leading Boutique Hotel

Boutique Hotel Budapest

Hungary's Leading Business Hotel

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Hungary's Leading Hotel

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Hungary's Leading Hotel Residences

Boscolo Residence Budapest

Hungary's Leading Hotel Suite

Sir Gresham Presidential Suite @ Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Hungary's Leading Resort

Hotel Silverine Lake Resort

Hungary's Leading Serviced Apartment Brand

Frasers Hospitality

Hungary's Leading Serviced Apartments

Fraser Residence Budapest

Hungary's Leading Spa Resort

Spirit Hotel Thermal Spa

A Magyarország Vezető Resort Szállodája díjat korábban a következő hotelek kapták:

2013: Danubius Health Spa Resort Margitsziget
2014: Danubius Health Spa Resort Margitsziget
2015: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a szálloda és teljes csapata közös munkájának eredményeképpen a Hotel Silverine Lake Resort****Superior-t választotta a szakmai zsűri „Hungary’s Leading Resort Hotel”-jének.


Üdvözlettel:
Rádóczy Andrea
Tulajdonos - Ügyvezető igazgató – Szállodaigazgató