Wellness részleg :: Hotel Silverine Lake Resort

Wellness részleg

Wellness részleg

A Hotel Silverine Lake Resort****superior Venus wellness & beauty részlegén igazi feltöltődés vár önökre. Kilépve a rohanó hétköznapokból a test és a lélek harmóniába kerül, és a szellemi kikapcsolódás is garantált.

A beltéri medencében, pezsgőfürdőben és gyermekpancsolóban a felhőtlen szórakozásé, és örömteli játékoké a főszerep, melyekből fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Beltéri élménymedencénk 28-30°c-os, melyben két nyakzuhatag masszírozását is élvezhetik. 
Gyermekpancsolónkban már egészem babakortól élvezhetik a gyermekek a pancsolást, gondtalanul lubickolhatnak a 32°c-os medencében.

Kültéri medencéinkben és a napozóteraszon tavasztól – őszig élvezhetik a nap kényeztető melegét, valamint úszás közben is a csodálatos balatoni vízpartban gyönyörködhetnek. Míg a szülők a pihennek, a gyermekeket a medencék mellett található szabadtéri játszótéren csúszdával és játszóházzal várjuk.

Szolgáltatások:


Finn szauna

A közvetlen vízparti, panorámás finn szaunánkra a magas hőmérséklet, és az alacsony páratartalom a jellemző. Az ideális szaunázási idő 20-40 perc, ezért érdemes egyszer-kétszer 10 percre megszakítani. Visszeresség és szívbetegség esetén nem ajánlott.
 

Infra szauna

A legnépszerűbb házi szauna, amelyben infra sugarak segítségével melegítik fel a levegőt. Az izmok ellazulnak, a méreganyagok eltávoznak, és a boldogító endorfin hormonok teljes sebességre kapcsolnak.

 

Szauna-szeánsz:

Szakképzett szauna mesterünk vezetésével hetente több alkalommal is bőrmegújító sós, tápláló mézes vagy frissítő jeges szauna szeánszon vehet részt.


Tepidarium


30-40°c szobahőmérséklet, amelyben akár órákon keresztül üldögélhetünk anélkül, hogy a vérkeringést túlzottan megterhelné.
 

Caldarium

45°c-os hőmérsékleten a gyógynövények gőze segíti a regenerációt, a merev izmokból a feszültség oldását, valamint a bőr és a légutak tisztulását.
 

Sókamra

A sókamrában a párolgó só külsőleg és belsőleg egyaránt hat: puhítja a bőrt, a belégzéssel pedig gyulladáscsökkentő hatást vált ki. Ajánlott krónikus légzőszervi betegségek és asztma esetén.
 

Frigidarium

A frigidariumnak nevezett hideg fürdőt a rómaiak rendszerint a forró helyiségek után vették igénybe. Fő funkciója, hogy a hideg hatására megszűnik az izzadás, a pórusok bezáródnak. A hideg vízbe alámerülve szaporább lesz a szívverésünk, egyszóval csodálatosan felfrissülünk.
 

Kneipp taposó

A kneipp taposómedence a hideg (16°c) és a meleg (38-40°c) vizes váltófürdő hatására edzi, rugalmassá teszi az erek falait, nagyon erősen élénkíti és pumpaszerűen hat a talp és az egész lábszár vérkeringésére. A vízben való lassú sétát magasra emelt lábbal lépegetve, mindig a meleggel kezdjük (50 mp), aztán hideggel folytatjuk (10 mp), 10-15-ször ismételjük, a hideggel fejezzük be.
 

Aromazuhany

A kitágult pórusokon keresztül az illóolajok könnyen felszívódnak. A szervezet ellazul, megnyugszik.
 

Mediterrán pihenő

A régi, római fürdők a tisztálkodás és gyógyulás mellett a meditációk, filozófiai eszmefuttatások színterei is voltak, egyaránt szolgálták a test, a szellem és a lélek felfrissülését. Mediterrán pihenőnkben a testi fittségnek, a kikapcsolódásnak és a szellemi tevékenységnek egyaránt nyújtunk tökéletes harmóniát, ahol nyugtató zene mellett lehet kortyolni messze földön híres balatonfüredi Kossuth Forrás jéghideg vizéből, mely ivókúraként is alkalmazható (savanyúvíz).
 

Fitness terem

Kondicionáló termünkbe minden korosztályból várjuk a sportolni vágyó vendégeket. Korszerű erősítő gépekkel elképzelései szerint formálhatja, erősítheti izomzatát.

Csendes wellness

 

07:30 – 09:00 és 19:00 – 20:30

A 07:30 órakor nyitó wellness részlegünk 09:00 óráig, valamint 19:00 órától zárásig a csendes órákat részesíti előnyben, mely idő alatt a belépés kizárólag a 14 éves kor feletti vendégeink számára engedélyezett. Biztosítva ezzel vendégeink nyugodt környezetben történő pihenését. Ebben a különleges relaxációs időtartamban, a finn szauna kizárólag szauna lepedővel, ruha nélkül vehető igénybe.

 


Wellness belépő:

Nem szállóvendégek és apartman tulajdonosok részére (ünnepnapok kivételével):

Szeretnénk tájékoztatni kedves vendégeinket, hogy a szobák elhagyása után a wellness részleg használatára a napi wellness belépő megvásárlásával van lehetőség, szabad kapacitás függvényében!

A COVID helyzetre való tekintettel belépés előtt nyilatkozat kitöltését kérjük a wellnessbe látogató külsős vendégektől.
 


2016.03.11-től visszavonásig:


4.500 Ft/ fő / nap.

Külsős vendégektől 5000 Ft kauciót kérünk, mely a szálloda recepcióján fizetendő. Távozáskor ez az összeg, az esetleges számla rendezését követően visszajár.

Gyermek kedvezmény:

0-3,9 éves korig 100 %


4-9.9 éves korig 50%

10 éves kortól teljes ár, azaz 0% kedvezmény

10=9!

10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 1 napi belépőjegyet gratis biztosítunk.

Ünnepnapokon a belépőkre felárat számolunk fel!

A bérleteket is kizárólag előzetes egyeztetést követően lehet felhasználni a szabad kapacitás függvényében.

Ajánlatunk szabad kapacitás függvényében érvényes!