Arckezelés Germaine de Capuccini termékkel

Arckezelés Germaine de Capuccini termékkel

Arckezelések Germaine de Capuccini termékekkel

Szépség nyitány Hölgyeknek

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 5 900 Ft

Szépség nyitány Uraknak

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 5 900 Ft

Mens Line C-plus Energy

A férfi arcápolás többé már nem tabu.
Arc, nyak, mellkas letisztítása, elhalt hámsejtek eltávolítása Exfoliating Gel Mask hűsítő peelinggel, mélytisztítás, Vitalizáló & Méregtelenítő szérum bőrbe juttatása, Shi Zen méregtelenítő masszázs az arcon, nyakon, mellkason, vállakon Spa Marine aromával kombinálva, D-Tox-Mask Méregtelenítő Arcmaszk felhelyezése, a maszk eltávolítását követően a kezelés lezárása C-vitamin tartalmú emulzióval.

A kezelés időtartama: 90 perc - Ára: 14 900 Ft

TIMEXPERT - Rides intenzív ránctalanító és bőrfiatalító arckezelés

Micro-Dermoxin hatóanyagú, botox elven működő intenzív ránctalanító program. Arc, nyak, dekoltázs letisztítása bőrtípusnak megfelelően azoptions line termékekkel, elhalt hámsejtek eltávolítása peelinggel, intenzív ránctalanító masszázs a focus line ampullával, hőterápiás kezelés az Expert Process I. zselével. Relaxáló hatású masszázs az Express Process II. ampulla tartalmával, majd kiegyenlítő - ránctalanító maszk. A kezelés lezárása ampullával.

A kezelés időtartama mélytisztítás nélkül: 90 perc - Ára: 17 900 Ft
A kezelés időtartama mélytisztítással: 105 perc - Ára: 22 900 Ft

TIMEXPERT - Rides szemkontúr ránctalanító program

Szemkontúr ránctalanító program Plasztikai sebészi beavatkozás nélküli intenzív szemkontúrt ránctalanító program. Kortól szinte függetlenül, már a 25-30 évesek számára is ajánljuk, akik kizárólag a szemkontúr környékén fokozottan ráncosodnak.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 7 900 Ft

Hydracure arcfeltöltő, hidratáló program hialuron savval

Az évszakok változásával, a megváltozott klíma hatására, a bőr hidratáltsági szintje, a bőr állapota is változik. Ha az időjárás melegebbre fordul, a bőr alacsony zsírsavtartalmú, könnyű állagú krémet igényel. Míg a hideg téli időszakban inkább azon krémek hatásosak, melyeknek magasabb a lipid tartalma. Aktív hidratáló hatású folyamatok segítségével tökéletes eredmény érhető el. A legfontosabb hatóanyag a hialuron sav, melynek eltérő molekula nagyságú formuláival 100%-os, azonnali és hosszan tartó hidratáltság biztosítható.

A kezelés időtartama: 60 perc - Ára: 14 900 Ft

Hydra Essence hidratáló arckezelés

A hidratáló kezelés legfontosabb célja a vízhiány pótlása, valamint a sejtek vízmegtartó kapacitásának növelése. A kezelés minden lépésekor aktív hatóanyagokat tartalmazó krémeket használunk. A tisztítást követően nagy koncentrációjú szérumot juttatunk a bőrbe, majd ezt követve hidratáló masszázst végzünk, majd egy tápláló hatással rendelhező maszkot helyezünk az arcra. A kezelést bőrvédő, hidratáló emulzióval zárjuk.

A kezelés időtartama mélytisztítás nélkül: 50 perc - Ára: 9 900 Ft
A kezelés időtartama mélytisztítással: 65 perc - Ára: 11 900 Ft

Natura arckezelés fehér tea kivonattal

A kezelés időtartama mélytisztítás nélkül: 60 perc - Ára: 8 900 Ft
A kezelés időtartama mélytisztítással: 75 perc - Ára: 10 900 Ft


Royal Jelly a bőr rugalmasságát visszaállÍtó kezelés

A kezelés időtartama mélytisztítás nélkül: 60 perc - Ára: 9 900 Ft
A kezelés időtartama mélytisztítással: 75 perc - Ára: 11 900 Ft

Anti Age Mousse bőrfeszesítő kezelés

A kezelés során a bőr tisztítását követően minden esetben nagy koncentrációjú, tápláló szérumot juttatunk a bőrbe, majd ezt követően konyhakerti növényekből valamint gyümölcsökből készült kivonatokat, és a bőr tömörségét fokozó édes mandula kivonatot tartalmazó termékekkel kezeljük a bőrt. A kezelés folyamán feszesítő masszázst végzünk, minek hatására a bőr tömörebbé válik, a mikrobarázdák kitöltődnek és így megvalósul a bőrgeszesítés.

A kezelés időtartama mélytisztítás nélkül: 60 perc - Ára: 11 900 Ft
A kezelés időtartama mélytisztítással: 75 perc - Ára: 13 900 Ft

Anti Age Energy Fitt - energetizáló, tápláló arckezelés

A kezelés során a bőr tisztítását követően, minden esetben nagy koncentrációjú hatóanyagot, majd ezt követően gyümölcspelyheket, narancs-, mango-, sárgabarak kivonatot, valamint C Vitamint juttatunk a bőrbe. A kezelés során vitalizáló masszázzsal kényeztetjük Önt.

A kezelés időtartama mélytisztítás nélkül: 60 perc - Ára: 11 900 Ft
A kezelés időtartama mélytisztítással: 75 perc - Ára: 13 900 Ft


Tini kezelés

A tini kezelés célja, hogy megakadályozzuk, illetve csökkentsük újabb, esetleg súlyosabb aknék keletkezését. A fiatalok pattanásosabb bőrét nem masszírozzuk, illetve a használt krémek hatóanyagai, kifejezetten a tinédzserek bőrére ajánlottak, erre fejlesztették ki. A kezelés 18 éven aluliaknak ajánlott.

A kezelés időtartama: 50 perc - Ára: 5 900 Ft

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK