Testkezelések és Rituálék

Testkezelések és Rituálék

Testkezelések és Rituálék Germaine de Capuccini termékekkel

Egzotikus fahéjas masszázs

Kellemes illatú masszázskrém, amely gabonamag olajat, fahéj kivonatot, fahéj eszencia olajat tartalmaz. Hatékony anti-oxidáns, gazdag E - vitaminban. A kezelés csökkenti a bőr petyhüdtségét, stimulálja a vérkeringést, energetizál, és rendkívül jó zsírégető.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 6 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc - Ára: 9 900 Ft

Egzotikus sáfrányos masszázs

Kellemes illatú, vörösarany színű masszázskrém, amely gabonaolajat, E - vitamint, a sáfrányból nyert eszenciaolajat, koriandert, cardamont, valamint ylang-ylang kivonatot tartalmaz. ideális az idősödő bőr kezelésére, használatával megújul a bőrszövet, regenerálódnak a sejtek.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 6 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc -Ára: 9 900 Ft

Vörös szőlő masszázs

A vörös szőlőből készített krémmel végzett masszázs kitűnően frissíti a megfáradt testet, kényezteti a lelket. Hatékony anti-oxidáns, tonizálja, frissíti a bőrt.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 7 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc - Ára: 10 900 Ft

Csokoládé masszázs

A kakaó kivonatból készült csokoládé krém bőrfiatalító hatású, táplálja és hidratálja a bőrt. Különösen hatékony a könyök, térd szarusodottabb bőrrétegének ápolására, valamint a száraz, igénybevett bőr táplálására.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 7 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc - Ára: 10 900 Ft

Argános mézes megtisztulás

Élvezze a mediterrán fűszerek különleges aromáit. Hagyja magát kényeztetni a különleges testradírral és masszázzsal. A félhomályban világító gyertya, az aromák felébresztik az érzékeket, kényeztetik a testet és a lelket.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 5 900 Ft

Dawn Breeze - Mediterrán kertek masszázsa

A mentát, citrusok illatát idézve, az aloe vera simogatását adó lágy krémmel frissítjük testét és lelkét. Az arcmasszázs hozzájárul a méreganyagok távozásához és segíti a relaxációt.

A kezelés időtartama: 40 perc - Ára: 9 900 Ft

Természet ajándékai masszázsrituálé

Hagyja érzékeit elkalandozni a mediterrán tájakra, és adja át magát különkeges masszázsrituálénknak, melynek első lépéseként aromás bőrradírral megtisztítjuk, majd különleges mentás - aloe verás krémmel bevonjuk bőrét. Ezután a bőr fellélegzik.

A kezelés időtartama: 60 perc - Ára: 12 900 Ft

SPA Marine Iszap kezelés

A különleges masszázstechnikákkal visszaadjuk az egyes civilizációk évezredes tapasztalatát, hogy a jelenkor rohanásában megfáradt emberek a kezelést követően visszanyerjék vitalitásukat, testük erejét. Emellett a kezelés rendkívül hatékony méregtelenítő hatással bír.

A kezelés időtartama: 70 perc - Ára: 13 900 Ft

Perfect Forms zsíroldást fokozó alakformáló masszázs

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 7 900 Ft

Perfect Forms zsíroldást fokozó alakformáló masszázs bandázzsal

A kezelés időtartama: 55 perc - Ára: 12 900 Ft

Deluxe csokoládé rituálé

Számtalan jótékony hatással rendelkező édes örömök. Élvezze az édes bűnbeesést anélkül, hogy egyetlen kalóriát is magához venne. A testradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, felkészíti a bőrt a pakolás hatóanyagainak felvételére. A pakolás színe, aromája, krémes szerkezete kényezteti a testet, visszaadja a bőr elveszett nedvességtartalmát és csökkenti a narancsbőr jellegzetes tüneteit, továbbá karcsúsító hatása is van.

A kezelés időtartama: 75 perc - Ára: 14 900 Ft

Deluxe vörös szőlő rituálé

Örök ifjúságot sajnos nem ígérhetünk, de sokat tehet fiatalságának megőrzéséért ezzel a rituáléval. A pakolást előkészítő bőrradír után a bőr könnyebben beszívja magába a pakolásban lévő hatóanyagokat. A szőlő bogyójában, főként héjában megtalálható polyphenol növeli a bőr rugalmasságát, semlegesíti a káros méreganyagokat és megköti a szabad gyököket. A kezelés egy igazi bőrfiatalító kúra, ezért férfiaknak és nőknek is ajánljuk.

A kezelés időtartama: 75 perc - Ára: 14 900 Ft

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK