Testkezelések és Rituálék :: Hotel Silverine Lake Resort

Testkezelések és Rituálék

Testkezelések és Rituálék Germaine de Capuccini termékekkel

Egzotikus fahéjas masszázs

Kellemes illatú masszázskrém, amely gabonamag olajat, fahéj kivonatot, fahéj eszencia olajat tartalmaz. Hatékony anti-oxidáns, gazdag E - vitaminban. A kezelés csökkenti a bőr petyhüdtségét, stimulálja a vérkeringést, energetizál, és rendkívül jó zsírégető.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 6 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc - Ára: 9 900 Ft

Egzotikus sáfrányos masszázs

Kellemes illatú, vörösarany színű masszázskrém, amely gabonaolajat, E - vitamint, a sáfrányból nyert eszenciaolajat, koriandert, cardamont, valamint ylang-ylang kivonatot tartalmaz. ideális az idősödő bőr kezelésére, használatával megújul a bőrszövet, regenerálódnak a sejtek.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 6 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc -Ára: 9 900 Ft

Vörös szőlő masszázs

A vörös szőlőből készített krémmel végzett masszázs kitűnően frissíti a megfáradt testet, kényezteti a lelket. Hatékony anti-oxidáns, tonizálja, frissíti a bőrt.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 7 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc - Ára: 10 900 Ft

Csokoládé masszázs

A kakaó kivonatból készült csokoládé krém bőrfiatalító hatású, táplálja és hidratálja a bőrt. Különösen hatékony a könyök, térd szarusodottabb bőrrétegének ápolására, valamint a száraz, igénybevett bőr táplálására.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 7 900 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc - Ára: 10 900 Ft

Argános mézes megtisztulás

Élvezze a mediterrán fűszerek különleges aromáit. Hagyja magát kényeztetni a különleges testradírral és masszázzsal. A félhomályban világító gyertya, az aromák felébresztik az érzékeket, kényeztetik a testet és a lelket.

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 5 900 Ft

Dawn Breeze - Mediterrán kertek masszázsa

A mentát, citrusok illatát idézve, az aloe vera simogatását adó lágy krémmel frissítjük testét és lelkét. Az arcmasszázs hozzájárul a méreganyagok távozásához és segíti a relaxációt.

A kezelés időtartama: 40 perc - Ára: 9 900 Ft

Természet ajándékai masszázsrituálé

Hagyja érzékeit elkalandozni a mediterrán tájakra, és adja át magát különkeges masszázsrituálénknak, melynek első lépéseként aromás bőrradírral megtisztítjuk, majd különleges mentás - aloe verás krémmel bevonjuk bőrét. Ezután a bőr fellélegzik.

A kezelés időtartama: 60 perc - Ára: 12 900 Ft

SPA Marine Iszap kezelés

A különleges masszázstechnikákkal visszaadjuk az egyes civilizációk évezredes tapasztalatát, hogy a jelenkor rohanásában megfáradt emberek a kezelést követően visszanyerjék vitalitásukat, testük erejét. Emellett a kezelés rendkívül hatékony méregtelenítő hatással bír.

A kezelés időtartama: 70 perc - Ára: 13 900 Ft

Perfect Forms zsíroldást fokozó alakformáló masszázs

A kezelés időtartama: 30 perc - Ára: 7 900 Ft

Perfect Forms zsíroldást fokozó alakformáló masszázs bandázzsal

A kezelés időtartama: 55 perc - Ára: 12 900 Ft

Deluxe csokoládé rituálé

Számtalan jótékony hatással rendelkező édes örömök. Élvezze az édes bűnbeesést anélkül, hogy egyetlen kalóriát is magához venne. A testradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, felkészíti a bőrt a pakolás hatóanyagainak felvételére. A pakolás színe, aromája, krémes szerkezete kényezteti a testet, visszaadja a bőr elveszett nedvességtartalmát és csökkenti a narancsbőr jellegzetes tüneteit, továbbá karcsúsító hatása is van.

A kezelés időtartama: 75 perc - Ára: 14 900 Ft

Deluxe vörös szőlő rituálé

Örök ifjúságot sajnos nem ígérhetünk, de sokat tehet fiatalságának megőrzéséért ezzel a rituáléval. A pakolást előkészítő bőrradír után a bőr könnyebben beszívja magába a pakolásban lévő hatóanyagokat. A szőlő bogyójában, főként héjában megtalálható polyphenol növeli a bőr rugalmasságát, semlegesíti a káros méreganyagokat és megköti a szabad gyököket. A kezelés egy igazi bőrfiatalító kúra, ezért férfiaknak és nőknek is ajánljuk.

A kezelés időtartama: 75 perc - Ára: 14 900 Ft